Fortellerskolen

Fortellerskolen 1

er et ettårig fordypningskurs i fortellerkunst. Det er åpent for alle interesserte. Ingen forkunnskaper nødvendige.

Vi samles i Oscars gt. 10, Oslo, til tre samlinger i løpet av året. Datoer vil bli publisert så snart de er klare.

Tidene blir hver gang fordelt på
torsdag ettermiddag/kveld: kl. 17.30 til 20.30 fredag: kl. 10 til 17 og
lørdag kl. 10 til 16

Drikke og enkel bevertning til kaffepausene inngår i prisen. Lunsj ordner vi selv.

FORTELLERSKOLEN

Vi kommer til å jobbe oss sammen som en gruppe, som kan gi hverandre trygghet til å lytte til oss selv og hverandre. Vi vil gjøre stemmeøvelser, øve nyansering, finne fram til den rolige, gode, fulltonende fortellerstemmen, øve fortellerteknikk, øve den sansenære fortellingen, den episke stilen og komme inn på ulike sjangre av fortellinger. Vi vil gjøre øvelser som er både lekfulle og morsomme, og som også kan være utfordrende. Vi vil etter hvert prøve å komme fram til vår egen unike fortellerstemme. I den siste modulen vil vi jobbe litt med å forme den personlige fortellingen.

Nå har vi opptak til Fortellerskolen del 1, med oppstart til høsten – 24. Først til mølla-prinsippet gjelder.

Kursavgift:

kr. 10 000

Påmelding:
til

Ta også gjerne kontakt på denne epostadressen dersom du har noe å spørre om, eller du ønsker å avtale å møtes eller ringes.

Fortellerskolen 2

er ett ettårig fordypningskurs for dem som har deltatt på Fortellerskolen 1, eller har annen relevant fortellererfaring. Det har samme struktur og oppbygning, moduler og pris som del 1, men det er i sin helhet viet til Den personlige fortellingen – og til å se denne i sammenheng med De store mytene og arketypene.

Vi vil jobbe fram mot en forestilling der hver av oss forteller en personlig historie, som vi har satt sammen med en mytisk fortelling, et folkeeventyr eller en arketypisk figur på en eller annen måte.

Vi har opptak til del 2 til høsten 2025, og mer informasjon vil komme utpå våren 2025.